За нас

Нашата Визия
Искаме нашите клиенти да ни разпознават като най-добрият производител на Боя за яйца . Ние предоставяме първокласни услуги в областта на текстилното багрене и качественни текстилни изделия.

Нашите ценности

Лидерство
Работим усилено, за да постигнем високо качество в областите, в които развиваме своя бизнес. Имаме ясна визия за посоката, в която вървим и съсредоточаваме ресурсите си, за да постигаме целите, които си поставяме. Непрекъснато се стремим към усъвършенстване качеството на нашите продукти и задоволяване желанията на потребителя.

Морал
Ние вярваме, че само с почтеност в бизнеса, може да има дългосрочен успех. Няма да направим компромис с етичните норми и винаги ще постъпваме по начин, който да гарантира това.

Уважение
Вярваме, че хората, които работят за нас, са най-ценния капитал. Открити сме и знаем, че най-добрите резултати се постигат в условия на взаимно доверие с нашите партнори. Ние се съобразяваме с желанията и потребностите на нашите клиени и крайните потребители. Работим, за да печелим тяхното уважение и лоялност, като им предлагаме продукти и услуги с изключително качество.

Стратегия

Стратегия за успех на пазара

 • Създаване и поддържане на качественни продукти и първокласни услуги.
 • Партниране с Водещи дистрибутори на бързооборотни стоки.

Фактори за успех на стратегията ни

 • Професионален екип, фокусиран върху отличното качество и визия на всички наши продукти и услуги.
 • Надеждност на нашите доставки

Конкурентни предимства

 • Ние сме специалисти в производството на боя за яйца.
 • Ние сме професионалисти в областта на текстилното багрене.
 • Разполагаме с пълни затворени цикли на производство в различните области, които развиваме.

Нашите Принципи за партньорство

 • Взаимно доверие
 • Дългосрочни отношения
 • Ясни задължения и отговорности
 • Държим на перфектната комуникация
   

История

 

Основана през 1991г. от семейство Буранови фирмата е продължител на стари фамилни традиции в текстилното багрене. В началния период на своето съществуване, дейността ни е свързана с услуги към населението, като боядисваме различни по състав тексилни материи (памучни, вълнени, полиамидни, вискозни) . В по-късен етап от нашето израстване се специализирахме в производство и багрене на щрайхгарни прежди от 100% вълна за ръчно плетиво в над 60 разцветки. Държейки на високото качество, ние използваме багрила от световно признати фирми.

В малко по-късен етап на развитие фирмата ни усвои и продължава да усъвършенства производството на вълнени одеала в богата гама от натурални и цветни съчетания.

Но с най-голяма радост и вълнение фирмата ни посреща един от най-хубавите Християнски празници Великден.Разбира се за подготовката му започваме много преди да зазвънят камбаните на църквите.

Това са нашите бои за яйца!

Качеството на различните типове бои за яйца е изключително високо, защото за нас е много важно трапезата в този голям Християнски празник да грее и радва очите и сърцето.Разбира се при производсвото на боите за яйца са спзени най-строго всички изисквания на българските и европейските стандарти и норми при производството на хранителни продукти.

Буранови-Колор ООД разполага с пълен затворен цикъл на производство.